Auransilta

nimisessä julkaisussa kirjoitti kokoomuksen liittohallituksen jäsen Anna Hellgren seuraavasti:”Äänestämällä kunnallisvaaleissa me nuoret voimme vaikuttaa siihen, että meidän kaupungissamme on nuorisotaloja, kirjastoja, kouluja ja iltapäiväkerhoja.Ilman meidän ääniämme ei kuntapäättäjä voi luvata, ettei kaikkia kunnan varoja käytetä vanhustenhoitoon.”Ja vielä:”Kysymys on siitä haluammeko , että kaikki keskeiset päätökset tekevät ne dementoituneet vanhukset.”

Mukavaa tekstiä nuorelta naiselta.Anna Hellgren, tiesitkö että eri ikäryhmien asettaminen vastakkain on rasismia ja pahimmillaan se voi olla kiihotusta kansanryhmää vastaan eli ihmisoikeusrikos.Mielestäni kirjoituksesi kuvaa oivallisesti kokoomuslaista ajattelua.Kiitos että toit ajatusmaailmasi julki.

Kysymys onkin siitä, voiko tällaisten putkinäköisten tollojen antaa johtaa kaupunkia.Syksyllä nähdään vaaleissa kannattaako Suomen kansa rasisitisia ja populistisia elementtejä politiikassa.

Joko muuten kokoomus on tehnyt vaaliliiton Olavi Mäenpään kanssa?

Yksi vastaus artikkeliin “Auransilta”

  1. Jonne Pohjois-Koivisto kirjoittaa:

    :——-D hyi yök! Ihan ku kokoomusnuoret edustaisivat “koko nuorison” ja “meidän” mielipiteitä. Jos oikeistolaista politiikkaa noudatetaan, niin nuo kaikki luetellut nuorisotalot ja iltapäiväkerhot vaan yksityistettäisiin.

Jätä vastaus