Pupu pätkätöissä

Kun ajattelen, miten Pertti Paasio lausuisi nimen Pukkinen, en voi olla nauramatta.

Prekariaatin johtava pätkätyöläismacho Pupu on johtanut erästä suomalaista kaupunkia määräaikaisella sopimuksella nyt jonkin aikaa.Intomielisten Ideologiaporvareiden Despoottikerhon (Idiootti) antamien ohjeiden mukaisesti hän on esittänyt kaiken omaisuuden uusjakoa siten, että 90% menisi em. kerhon jäsenille ja 10% käytettäisiin sian- ja köyhäinhoitoon.Kerho tukee Pupua voimakkaasti.Jopa eräs orpopoika on valssannut ideologisen ylistystanssin Pupun ja tämän kaverin Apun kunniaksi.

Ennen myymis- ja hukkaamiskiellon todennäköistä asettamista he ovat jo myyneet pienemmän erän köyhien asuntoja lupaillen köyhille ummet ja lammet siitä miten asuminen ei kallistu, kiinteistöjä hoidetaan paremmin ja Onni ja Auvo asuvat samassa ghetossa mihin asukkaat päätyvät.Kuin menneisyyden kirkkoherrat ovat Pupu ja Apu ylempänä muita.Rahvaalta nyt mitään kysytä-eihän se ymmärrä omaa etuaan.Me tiedämme kyllä paremmin ja nöyryys palkitaan myöhemmin.

Sitäpaitsi rahat ovat huvenneet Kerhon kasvaneisiin menoihin.Pitäisi saada musiikkitalo kun Pääkaupungissakin on.Pitäisi kaivaa kuoppa keskelle historian aamua-Pääkaupungissakin on kuoppia.Pitäisi saada jokirantaan talot ja satamat satraapeille jotka aina kansan parasta ajattelevat.Ja monta muuta rahareikää on.Tekstaritkin tulevat niin kalliiksi nykyään ja Tukiaisia on vaikea saada.

Tätä rahvas ei ymmärrä.Sen mielestä ihmisillä pitäisi olla halpoja asuntoja, terveysasema, neuvola, alakoulu ja sosiaalikeskus lähiössä kauppojen , pankin ja postin lisäksi.Minkä ihmeen kauppojen, pankkien ja postien?Pupun ja Apun veljet ovat jo huolehtineet näiden keskittämisestä.Lähiön juopot saavat tyytyä kaljabaariin ja kioskiin.

Meillä Ytimessä on atomikivaa!Muuttaisivat Ytimeen eivätkä aina valittaisi.

Hullujakin ovat vielä ja haisevat pahalle.Ja julkista liikennettä vaativat.Hyi olkoon!Bussissa joutuu olemaan lähellä toisia.Eikö niitä yhtään hirvitä?Voi vielä tarttua jotain.Minä en ainakaan bussilla ajele, tuumivat Pupu ja Apu yhteen ääneen.Yksityistä peltiä pitää jokaisella kelpo kamraatilla olla.Rahvas kävelköön.

Pupun pätkätyökausi voi olla lyhyempi kuin hän luuleekaan.Apuhan onkin vain vs. Kävely on terveellistä-kokeilkaa vaikka.

Jätä vastaus