Lissabonin sopimus torjuttu

Tulin juuri saunasta ja katsoin ylestä mikä tilanne on Irlannissa.Iirit torjuivat Lissabonin sopimuksena tunnetun EU-perustuslain äänin 53,4 % vastaan-46,6 % puolesta.

Tulos oli mielestäni demokratian voitto ja antaa Euroopalle mahdollisuuden uudistaa poliittista päätöksentekoaan.Tällä hetkellähän vallassa on poliitikkojen eliitti joka viis veisaa kansan tahdosta.Tarjottu kapulakielinen pakti on epäihmisyyttä lisäävä epäsopimus.Se on kieroilua alusta loppuun.

Jos Euroopan Unioniin halutaan perustuslaki on sitä esitettävä ylimmälle valtiomahdille-kansalle.Mitkään keskinäiset kieroilut esimerkiksi Saksan ja Ranskan taholta eivät ole hyväksyttäviä.Muistettakoon, että sekä Ranskan että Alankomaiden kansanäänestykset romuttivat tätä sopimusluonnosta edeltävän esityksen.Vain kansanäänestyksellä aikaansaatu perustuslaki on pätevä.

Tulen politiikassani , nyt ja tulevaisuudessa, pyrkimään siihen, että lait ja säännökset kirjoitetaan ymmärrettävässä muodossa.Ne on tarkoitettu ihmisille välineiksi hyvän yhteiskunnan rakentamiseen-ei lakihuijareille porsaanreikien etsimiseen ja rehellisten kusettamiseen.Lissabonin sopimus on vertaansa vailla oleva harakanpesä, jonka nimittäminen laiksi on jo oikeuden halventamista.

Vaalirahajupakasta:matti vanhanen tuli kaukoidästä kuin mitään ei olisi tapahtunut. Kepulin puoluekokouksessa tänä viikonloppuna uhrataan joku viaton ja ostetuiksi leimautuneet poliitikot jatkavat mätää uraansa.Olisiko aika jo muuttaa asioita ja erottaa ne jotka ovat vastuussa?Sijaiskärsijät tuskin kansaa tyydyttävät.

Jätä vastaus