Tienhaarassa

Työpaikkojen katoaminen on meidän kaikkien ongelma.Se, miten taistelemme tätä ilmiötä vastaan vaatii keskustelua.Paitsi telakkaa, ollaan turkulaisilta viemässä myös päätösvaltaa omissa asioissaan-tähän johtaa yksityistäminen, josta räikeimpänä esimerkkinä ovat lääkäriasemat.Ennenkin oli yksityislääkäreitä.He olivat itsenäisiä ammatinharjoittajia eli aitoja yrittäjiä.Nykyisin he toimivat lääkärikeskuksissa joiden omistus on siirtynyt usein sijoitusyhtiöille.Sijoitusyhtiöt välittävät ainoastaan sijoituksilleen saamastaan tuotosta-heille ei riitä hyvä palkka vaan sen on oltava tähtitieteellinen.Voittojen on kasvettava joka vuosi.Tätä on uusliberalistinen oravanpyörä jota esim. Augusto Pinochetin paras kaveri, Margaret Thatcher niin lämpimästi kannatti.
Vasemmistoliiton maailmassa asuu myös ihmisiä.Maailma ei ole vain keinottelijoiden leikkikenttä vaan siihen mahtuu kaikkea kaunista ja inhimillistä, pieniä perheitä pienine tarpeineen-ihmisiä ihmisten joukossa.
Yhteinen vihollisemme on se voima joka haluaa tallata alleen kaiken muun kuin suoraan voiton tuottamiseen tarvittavan,Jos emme tee mitään ajaudumme orjayhteiskuntaan-osittain jo elämme siinä.
Hyvä ay-väki!Ymmärrän huolenne.Olen kulkenut tiellä jota pelkäätte.Siksi toivonkin että olette mukanamme,meidän hylkiöiden ja mitättömien.Kehitysmaiden nälkään kuolevien lasten, suomalaisen perheväkivallan ja naapurivihan oloissa elävien, niiden jotka eivät enää jaksa, niiden jotka sinnittelevät viime voimillaan työelämässä, niiden jotka “omissa” pikkufirmoissaan tuottavat lisäarvoa sijoittajille usein oman terveytensä kustannuksella - kaikkien niiden, jotka omassa pikku elämässään tekevät parhaansa.
Tekin olette sellaisia.
Me emme voi lähteä siitä että pelkäisimme muutoksia.Meidän on pyrittävä vaikuttamaan muutokseen, kääntämään sen suunta eduksemme.Vasemmistoliiton roolin on oltava voimakas.Me olemme vaihtoehto pörssikurssien orjille.Kannatamme maailmaa jossa ihmiset päättävät-ei sokea raha.
Hallitus ei ole vielä tuhonnut kaikkea.Meidän on kaadettava hallitus, ennen kuin se ehtii kaiken tuhota.
Taistelemme Turussa menestyksellisesti.Pieniä voittoja tulee koko ajan.Syksyllä käännämme nämä pienet voitot suureksi.Voitamme vaalit ja sitä kautta saamme vaikuttaa asioihin-myös telakkaa koskeviin asioihin.

Jätä vastaus