Kokoomus vääristelee asioita!

Plastiikkakirurgi Asko- Seljavaara, joka ilmeisesti ammattinsa kautta on julkisivujen erikoisasiantuntija, lakaisi viidesosan suomalaisista maton alle ykkösen aamuTV:ssä tänään. Hän kehtasi väittää, että toisin kuin tutkittu tieto osoittaa, eivät suomalaiset asiakasmaksut olisikaan korkeita. Tosiasia kuitenkin on että Suomessa esim. terveydenhuollon rahoituksesta viidesosa tulee asiakasmaksuista kun Euroopassa ei missään ylitetä kymmenen prosentin tasoa.

Kokoomuksen tavoitteena on koko terveydenhuollon yksityistäminen- se kun on tulevaisuudessa suurta bisnestä. Vain raha merkitsee heille jotain, ei kansanterveys ja ihmisten hyvinvointi. Kokoomus haluaa elää Hollywoodissa, jossa harvat tähdet ovat merkittäviä ja tavallinen rahvas mitätöntä.

Pidän ihmeenä sitä että suomalaiset edelleen sallivat harvainvaltaa rakentavien , yhteiskunnan voimavaroja itselleen haalivien konnien hallita maata.Jos ongelmia hoidetaan kieltämällä ne ja peittämällä sanojen savuverholla ollaan jo aika syvällä plastiikkakirurgin haavemaassa jolla ei ole mitään tekemistä todellisuuden kanssa.
Tämä hallitus on vahingoksi Suomelle ja sen tulisi ymmärtää erota.

Jätä vastaus