Stubb katsoo Karjalan mäntyä

Alexander Stubb, poppari ja herrojen armosta “Suomen” ulkoministeri yllyttää meitä liittymään Natoon, tuohon Länsi-Euroopan ja USA:n pyhään hyökkäysvoimaan. Georgian tilanne on hänen mukaansa muuttanut Suomen turvallisuuspoliittista tilannetta. Natoon olisi liityttävä tämän lobbarin mukaan.

Suomalaisilla on kokemuksia liittoutumisesta ekspansiivisten, aluettaan ja vaikutusvaltaansa laajentamaan pyrkivien valtojen kanssa. Nämä vallat etsivät aina vain uusia tekosyitä laillistaakseen laajenemishalunsa. Nato on tällainen valta. Kun olemme yli kuusikymmentä vuotta eläneet rauhassa ja tuottavan kaupankäynnin olosuhteissa, ystävällisissä suhteissa
naapurimme Venäjän kanssa, pitäisi meidän nyt näiden vouhottajien mukaan liittyä tällaiseen väkivaltakoneistoon. Suomen kansan suuri enemmistö on juuri todennut olonsa turvalliseksi- mitään uhkaa ei ole näköpiirissä. Siksi onkin outoa että samat vähemmistöön kuuluvat tyypit kaupittelevat meille turvallisuutta.

Olemme itse luoneet oman turvallisuutemme. Kun edellisen kerran Karjalan mänty vaikutti houkuttelevalta veivät silloiset kansamme päättäjät meidät tekemään Suur- Suomea. Verissä päin sitten lupasimme olla kilttejä. Ehdotan, että olisimme kilttejä edelleen, ettei meidän taas tarvitse kaivaa verta nenästämme. Konflikti Georgiassa on suurpolitiikkaa. Me emme tiedä kuka tavoittelee hyötyä. Vain sen tiedämme, että se joka tavoittelee hyötyä ei ole Suomen asialla vaan omallaan.

Suomen ja Venäjän suhteissa on muuttunut ainoastaan se, että Suomen puolella näitä suhteita hoitavat nyt Natokiihkoilijat. Kolmikymmenluvulla oli Saksa pop.

Viaporissa lukee: Jälkipolvet, seiskää tässä omilla jaloillanne. Älkää luottako vieraan apuun.

Ensin EU, sitten Nato. Pala palalta murenee suomalainen vaivalla rakennettu hyvinvointi, ja kenen taskuun?

Nyt kyllä nämä katastrofien kauppamiehet ampuivat omaan jalkaansa. En usko suomalaisten ihan heti nielevän tätä moskaa. Vaikka tuskin nämä kansalta mitään kysyvät. Selittelevät vain tekojaan jo etukäteen.

Jätä vastaus