Kommentti Heikki Pälveen kirjoitukseen nuorten mielenterveystyön resursseista.

Resurssien puute johtuu ennenkaikkea hyvinvointipalvelujen alasajosta ja siihen liittyy olennaisesti myös se veronmaksuhaluttomuus, joka Suomessa on nykyisin kansantautina.Lääkärit eivät ole jääneet tässä kilpailussa jälkijoukkoon-päinvastoin. Monet heistä ovat siirtyneet keinotteluyrityksiin töihin juuri siksi, että siten saavat vältettyä maksamasta veroja kunnalle. Kuntien talouskurjuus johtuukin suurelta osalta ns. kuntaveropummeista.
Itse mielenterveystyön kohteena olleena tiedän kertoa, että ns. mielenterveystyö on usein lääkkeiden jakamista. Niitä saa jopa ilmaiseksi- lääkärit kun ovat nykyisin lähinnä lääketeollisuuden konsulentteja.
Lopuksi. En ymmärrä miten mielenterveystyötä auttaa asuntojen myyminen pois ja epävarmuuden lisääminen potilaiden keskuudessa. Kannatit valtuustossa voimakkaasti as oy Ilpoistenahon myyntiä. Milloin alat kannattaa sitä että myös varakkaat maksaisivat veroja?

Tältä se näyttää kun täältä alhaalta katsoo. Olympian kukkuloilla tietenkin on terveellisempi ilmasto ja parempi näköala. Sinne siis keinolla millä hyvänsä?

Jätä vastaus