Muovisia turhakkeita

Pahimmat vastustajani taistellessani tavallisen ihmisen puolesta ovat rihkamakauppiaat ja näiden mainoslehtiset, joissa luvataan lasihelmiä hyväänkauniiseen hintaan. Huomattavimpia näistä äärikapitalistisista propagandalehtisistä on Turun politiikkaa jo pitkään johtanut Turun Sanomat- niminen julkaisu. Se ei petä. Tänäänkin sen etusivua koristavat lasihelmet ja - silmät. Onko niissä inhimillistä pilkettä on toinen asia.

Median valta on murskaava. Lyhyessä ajassa kaikenkarvaiset viihdeohjelmat ovat syöneet suomalaisten aivot niin, että 60% ei tiedä mitkä puolueet ovat hallituksessa. Hyvin siis menee. 40 % porukasta ei myöskään äänestä, kuka mistäkin syystä. Tärkein syy on kuitenkin se, ettei äänestämällä voi vaikuttaa. Samat varakkaat oligarkit kuitenkin johtavat valtuustoa. He ovat ahkeria ahnehtimaan.
Muutos on mahdollinen ja sen nimi on Vasemmistoliitto. Olen pistänyt itseni peliin maailman mahtajia vastaan, joten muutoksen nimi on myös Jari Suominen. Sinun ei tarvitse muuta kuin äänestää. Sillä saat aikaan myrskyn joka puhaltaa turhakkeet ja syöpäläiset ulos päätöksenteosta. Samalla turvaat itsellesi palvelut jotka nämä talousnerot ovat ajaneet kriisiin.

Verot ylös ja palvelumaksut alas! Myös fiinemmän herrasväen olisi hyvä opetella maksamaan jostakin. Vai antaako yhteiskunta, joka enimmäkseen koostuu tavallisista ihmisistä, edelleen palvelunsa ja infrastruktuurinsa liikelahjana näille mämmikäsille?

Jätä vastaus