Kokoomuksen omavastuupolitiikasta

Kokoomus on kaikessa peräänkuuluttanut ns. omavastuuta yhteisvastuun sijaan- niissäkin asioissa, joissa olemme tekemisissä ilmiöiden kanssa, jotka ovat liian vaikeita yhden perheen, saatika yksinhuoltajan hoidettavaksi. Vasemmistoliitto peräänkuuluttaa juuri yhteistä vastuuta asioista. Turun kauppatori ja keskusta saadaan turvalliseksi jos yhdessä haluamme niin. On muistettava, että väkivalta synnyttää väkivaltaa. Itse jouduin risteilyltä palatessani ja torilla istuskellessani vartijoiden riepottelun kohteeksi. Ei siltä taholta pitäisi tulla aloitetta väkivaltaan! Uskon , että minua kohdeltiin kaltoin ulkonäköni vuoksi- vaalipartani ja suttuinen olemukseni sai herrat vartijat luulemaan minua rappioalkoholistiksi, helpoksi nakiksi.Näitä ei myöskään saa kohdella väkivaltaisesti.
Väkivalta on ilmiö jota vastaan ei taistella väkivallalla. On eri asia puolustautua kuin hyökätä.
Paras lääke väkivaltaa vastaan on köyhyyden poistaminen. Veronkevennykset on heti suunnattava kaikkein pienituloisimmille!

Yksi vastaus artikkeliin “Kokoomuksen omavastuupolitiikasta”

  1. Arvoja kysyttäisiin… - Villen vaalisivut/VAS/Turku 80 kirjoittaa:

    […] Kokoomuksen omavastuupolitiikasta […]

Jätä vastaus