Kehittyvien Toriparkkien Turku

Kansalaisliike joka ajaa kunnallisen kansanäänestyksen suorittamista kauppatorin alle suunnitellun paikoituslaitoksen rakentamisesta kokoontui eilen kello 18 kirjakahvilassa. Totesimme nimienkeruun tähän toriparkkiadressiin olevan hyvässä vauhdissa ja tänä aamuna saimme väliaikatietoja: 1811 nimeä on kertynyt tähän mennessä. On hyvin todennäköistä että kansanäänestysaloitteen vaatimat 7500 nimeä saadaan kokoon marraskuun aikan ja asia voidaan esittää valtuustolle suunnitelmien mukaisesti joulukuun alussa.

Itse olin eilen ensimmäistä kertaa keräämässä nimiä ja se oli tosi mukavaa! Turkulaiset ovat innolla lähteneet mukaan hankkeeseen ja ilmapiiri on hyvä. On kivaa kun ollaan samaa mieltä asioista :). Monet ulkopaikkakuntalaiset ja nuoret harmittelivat sitä ettei heidän nimensä kelpaa. Monet myös lupasivat kerätä nimiä itsekin.

Keräyslistoja voi tulostaa osoitteesta www.turuntoriparkki.blogspot.com. Ne voi palauttaa vaikka torille tai kirjastoon tai antaa jollekin aktiiville.Katso tarkemmin tuolta blogista.

Minun piti itsekin mennä tänään päivällä keräämään, mutta kipeä polveni valvotti yöllä enkä jaksanut lähteä. Kerään kuitenkin nimiä kaikkialla missä liikun.

Tule sinäkin mukaan! Nimiä on helppo kerätä kun asia on sellainen jota laajasti kannatetaan.

Jätä vastaus