SDP:n ryhmäkuri

Toriparkista puoltavan päätöksen tehnyt SDP:n valtuustoryhmä ei edes äänestänyt asiasta sunnuntaina 18.1, vaan ryhmän puheenjohtaja Jarmo Rosenlöfin kanta tulee ryhmän kannaksi valtuustossa. Kuitenkin ennen vaaleja SDP:n valituiksi tulleista valtuutetuista vastasi kysymykseen Turun kauppatorin alle pitää rakentaa yksityisellä rahoituksella maanalainen pysäköintilaitos seuraavasti: Täysin eri mieltä: Kjell Lundahn, Ruth Hasan, Virpa Puisto, Pia Elo. Jokseenkin eri mieltä olivat Ilkka Kantola ja Leena Koikkalainen. Kantaansa eivät kertoneet Henry Toivari ja Timo Nurmio.

Muut olivat enemmän tai vähemmän toriparkin puolesta.

Kansanäänestysaloitteeseen toriparkista ei SDP ottanut vielä kantaa, mutta pelättävissä on että he vastustavat sitä ryhmäpäätöksellä.Tämä jää nähtäväksi

Turun tauti ei parane, enne kuin kansalaisten tahto vaikuttaa päätöksiin. Toriparkkisuunnitelma on oiva esimerkki siitä miten pienet piirit Turussa jyräävät asioita omaksi edukseen lainkaan välittämättä yleisestä edusta ja mielipiteestä.

Turun tauti on kuitenkin parannettavissa. Vaatikaamme entistä äänekkäämmin kansanäänestystä! Myös kirjastojen ja koko Turun omaleimaisuuden ja kulttuurihistoriallisen arvon puolesta on taisteltava.

Pikaraitiotie olisi nopeasti saatava suunnitelmiin ja ennen kaikkea peruspalvelu on saatava kuntoon! Ei voi olla oikein että lääkäriaikaa joutuu odottamaan maaliskuuhun asti kun sen yrittää varata 19.1! HALOO!!!!

Jätä vastaus