Tein tänään

radio-ohjelman peruspalveluista.Sen ensilähetys oli Robin Hoodissa 91,5Mhz tänään 12.8 klo 14.30.Uusinnat perjantaina klo 14, lauantaina klo 17, tiistaina klo 11.30 ja 18. Kuuluu myös Helsingissä Lähiradion taajuudella 100,3 Mhz  torstaisin klo 11.00 ja tietysti osoitteessa www.radiorobinhood.fi.

Lisäksi haastattelin kaupunginvaltuutettu, ylilääkäri Jukka Kärkkäistä. Tämä haastattelu kuullaan 26.8 klo 14.30 ja uusinnat kuten yllä.

Päivän tärkein uutinen, Turun peruspalvelulautakunnan yksimielinen päätös lomautusten peruuttamisesta ei valitettavasti ehtinyt ohjelmaan, mutta Radio Vasuri onkin asioita taustoittava ohjelma ja seuraa mm. peruspalvelujen tilannetta Turussa pitkällä tähtäyksellä. Myös etuuskäsittelyyn päätettiin palkata lisää henkilökuntaa ( 10 määräaikaista), jotta laiton tilanne etuuskäsittelyajoissa saataisiin kuriin Turussa. Myös Jukka Kärkkäisen valtuustoaloite, jonka mukaan terveyskeskuksen on kirjoitettava potilaalle maksusitoumus lähettäessään tämän yksityiselle oli käsittelyssä.

Jatkan ohjelmissani ongelmien käsittelyä, joten olkaapa edelleenkin yhteydessä radiovasuri@gmail.com. Ensi viikolla, 19.8 tulee kulttuuripoliittinen ohjelma joka käsittelee mm. kirjastoja ja talonvaltauksia. Myös kulttuurista tulee lisää ohjelmia jatkossa kuten mm. liikunnasta, opetuksesta, satamasta, kaavoituksesta jne . Ajankohtaisin aihe on ensi vuoden budjetti, joka saattaa siirtää em. ohjelmien lähetysaikoja.

Pysykää kuulolla!

Jätä vastaus