Vanhanen veti takaisin

ilmoittautumisensa Pekingin kujanjuoksuun.Harmi.Taas yksi mitalimahdollisuus muuttui epävarmemmaksi.Liittyyköhän tämä hiihtoliiton dopingepäilyihin?Outoja hiihtäjiä menee edestakaisin.Pitäisiköhän Esko Aho rehabilitoida?

Tänään tililläni oli vieläkin 39 senttiä rahaa.Aika paljon, kun ottaa huomioon että olen ollut työvoimaviranomaisten toimenpiteissä jo kolme vuotta eli sen ajan kun sain Postista kenkää sairauden vuoksi.Postilla, tuolla tarunhohtoisella Itellalla, kun ei ole tapana pitää loppuun käytettyjä töissä.Viimeisessä Reitti-lehdessä oli aivan vastaava tapaus kuin minäkin.Toivokaa hyvät ihmiset että pysytte terveinä.

Minun mielestäni Posti on meidän kaikkien yhdessä omistama laitos jonka kuuluisi saada tukea valtion budjetista jotta se voisi työllistää vaikeasti työllistyviä ja antaa heillekin ihmisarvon.äärikapitalistit ajavat vain omaa voittoaan-ihmisistä ja Suomesta he välittävät piuPaut.Kannatan lämpimästi työttömien armeijan työllistämistä.Vaikka he ovatkin vähän kuluneita ja työtahti on hiljaisempi, heille mielestäni kuuluu työn antama tarpeellisuuden tunne.Sitäpaitsi kunnat tarvitsevat heidän verojaan.

Äärikapitalistinen hallituksemme ei ole suomalaisten puolella.Heille vain kansainvälinen pääoma merkitsee jotain- ja tietenkin omat voittonsa.

Hillary Clinton lupasi tuhota Iranin täydellisesti jos se hyökkää ydinasein Israeliin.Kuvaa jotenkin amerikkalaista 911-asennetta, vaikka onhan se tietysti mahdollista.Entä jos Pohjois-Korea iskee Japaniin?

Jätä vastaus