Perustuslakien ja kansalaisten oikeuksien yli kävellään

jatkuvasti.Viimeisin tapaus on ns. urkintalaki , jonka äärikapitalistinen hallituksemme ajaa läpi täynnä hiiriä olevassa Eduskunnassa.Ko. laki antaa työnantajille oikeuden tutkia alaistensa sähköposteja!Hyvästi kirjesalaisuus!

Annika Lapintie kirjoitti:

“On todella huolestuttavaa, että meillä on hallitus ja pääministeri, jotka suhtautuvat täysin kritiikittömästi joidenkin eturyhmien vaatimuksiin. Hallitusta ei näytä vaivaavan, vaikka nämä vaatimukset olisivat perustuslain ja kansalaisten yhdenvertaisen kohtelun vastaisia.

Viime vuosina on eduskunnassa hyväksytty useita lakeja, joilla on rajattu kansalaisten yksityisyyden suojaa. Rajauksien perusteena on yleensä joko sisäisen turvallisuuden varmistaminen, terrorismin torjuminen tai yritysten vaatimusten noudattaminen. Esimerkkinä jo hyväksytyistä laeista on matkustajalentokoneiden alas ampumisen salliminen tai salakuuntelulaki, jolla poliisi voi kuunnella sivullisiakin - varmuuden vuoksi.

Milloin saadaan eduskunnan käsittelyyn hallituksen esitys, joka suojaisi kansalaisia vainoharhaisilta hallituksilta.”

Juuri näin!Eikä kyse ole pelkästään vainoharhaisuudesta vaan paljon pahemmasta:hallitus näyttää olevan keinottelijoiden hallittavissa oleva, korruptoitunut ja muiden kuin Suomen etua ajavien piirien palveluksessa.Hyvä kysymys on:Kuka maksaa heidän vaalilaskunsa?Mainonta on ainakin näyttävää ja Hollywoodia täynnä.Mietitäänpä vain hetki heidän tekojaan ja tekojen suhdetta siihen mitä he sanovat….

Jätä vastaus