Vasemmiston

pitäisi olla mediassa esillä aina yhtä paljon kuin Vappuna.Arhinmäki ja Holm sekä toisaalla Saramo ja Kontula puolustivat arvojamme hyvin.Samoin Stakesin eläköityvä johtaja Vappu Taipale, joka on aina ollut heikompien puolustaja vaikka onkin demari.

Nyt lässyttää kuiva narisija Matti Vanhanen, jonka olemus on kuin suoraan niukkuuden helvetistä.Kyllä tämä hallitus saisi kaatua.

2 vastausta artikkeliin “Vasemmiston”

  1. Jari Suominen kirjoittaa:

    Näin toimii kommentointi.Mene vain linkistä ei kommentteja- eteenpäin :)

  2. Jonne Pohjois-Koivisto kirjoittaa:

    Asiallinen blogi :-D Vanhanen on tosiaan niukkuuden helvetistä… Oletko lukenut hallituksen eilen hyväksymästä “sisäisen turvallisuuden” -ohjelmasta?

    http://www.intermin.fi/intermin/hankkeet/turva/home.nsf/files/STO%20080508/file/STO%20080508.pdf

    Siihen sisältyy mm. “ääriliikkeiden nousun estäminen”, mutta miten hallituksemme määrittelee ääriliikkeen ei ole tarkemmin kerrottu… Voisiko esim. vasemmistonuoret, eläinoikeusaktivistit tai talonvaltaajat olla ääriliikkeitä? Ja millä keinoin niiden nousua tullaan estämään? Tehdäänkö se salaterrorismilla supon toimesta vai kenties muokkaamalla ihmisten mielipiteitä median avulla? Ollaan ehkä menossa kohti entistä pahempaa totalitarismia! Jokikadulla kaupunki kielsi meiltä mm. _kokoontumisen_, jonka pitäisi olla perustuslaillinen oikeus! Se perusteltiin ovelasti vain meidän oman turvallisuutemme takeeksi. :D Sitä kieltoa emme tietenkään silti noudata…

Jätä vastaus