VILLEN VAALISIVUT

 

100px-maaria_vaakuna.jpg

Meri on satama” -Christer Kihlman

TURKU

images80.jpg

NOPEUSRAJOITUS ÄÄRIKAPITALISMILLE!

karikatyyri.jpg

Aloitan tänään 11.3.2008 oman vaaliblogin.Olen 48v varastomies ja Vasemmistoliiton jäsen vuodesta 2006.Uusi tekijä siis politiikassa.Olen ensimmäistä kertaa ehdolla vaaleissa.

Vasemmistoliiton arvot, Tasa-arvo, Vapaus ja Kestävä Kehitys ovat minulle tärkeitä.

Olen Vasemmistoliiton Meri-Turun yhdistyksen varapuheenjohtaja.Olen myös ollut kunnallistoimikunnan varajäsen ja osallistunut aktiivisesti kokouksiin.Jatkan kunnallistoimikunnassa myös vuonna 2008.Olen myös piirikokousedustaja ja kuulun Turun kunnallisjärjestön edustajistoon.

Teen Vasemmistoliiton radio-ohjelmaa Robin Hoodissa 91,5 Mhz.Ohjelma on kuultavissa tiistaisin klo 11.30 ja 18.00, keskiviikkoisin klo 14.30, perjantaisin klo 14.00 ja lauantaisin klo 17.00, ensin 15 minuuttia ajankohtaista ja sen jälkeen kunnallisvaaliehdokkaan haastattelu.Aion haastatella kaikki Vasemmistoliiton listoilla olevat ehdokkaat ja ohjelmat tulevat nettiin piakkoin, joten voit kuunnella ja vertailla ehdokkaita vaikka samalla kun teet jotain muuta!Tämä on uudenlainen vaalikone, kunhan saan sen rakennetuksi.

Toimin useissa yhdistyksissä.Olen Turun Seudun Työttömien aktiivi ja lisäksi rivijäsen Amnesty Internationalissa ja mielenterveysyhdistys ITU:ssa.Yhdessä toimiminen on kivaa :).Kokeilkaa vaikka!

Ammattiyhdistykseni on Posti-ja logistiikka-alan unioni PAU.

Tervetuloa sivuilleni.Monet teistä tuntevat minut Villenä mutta käytän nykyisin mieluummin ristimänimeäni.

Jari

Huom! Voit kommentoida blogikirjoituksiani kommentoi-linkin kautta.Sama väylä toimii myös jos sinulla on ideoita tai haluat tuoda esiin epäkohtia, yleisiä asioita tai henkilökohtaisia.Vastaan myös yksityisesti, mutta mieluummin asiat julkisuuteen.

leipa-copy.jpg

lapset_ja_nuoret_banneri.gif

ratikka_blogi.jpg

amnesty.jpg

kuva11.jpg