Sotarikollisten turvamaa?

Sotarikollisia ei saisi pestä puhtaaksi Suomessa

1.1.2010 6.41 | Jari Suominen | Yleinen

Muslim Magomajev kommentoi:

31.12.2009 19.49

”My sources tell me that Ibrahim Shkupolli is a UCK veteran, for those of you who don’t know what UCK is, UCK = Kosovo Liberation Army. He killed 32 serbian civilians in Qela 1997.”
http://hypebeast.com/forum/sho…?p=2259082

Ylläolevan perusteella haluan muistuttaa Suomen viranomaisia siitä miten tärkeää on tutkia maahantulijoiden taustat-erityisesti silloin kun kysymyksessä on henkilö joka tulee maasta jossa on sattunut kansanmurhia.On todella typerää luottaa maahantulijan sanaan tässä asiassa.

Espoon tapauksilla ei ollut mitään etnistä taustaa.Mielestäni kyseessä oli tappamaan tottuneen miehen tapa ratkaista ongelmansa.

Väkivalta synnyttää väkivaltaa ja siksi meidän onkin pidättäydyttävä siitä.Suomi täytyy säilyttää turvallisena maana.Nyt onkin pohtimisen paikka miten?Omasta mielestäni väkivaltainen uusliberalismi, joka merkitsee veristä kilpailua kansalaisten välillä, on huonoin mahdollinen systeemi Suomessa.Meidän tulisikin panostaa köyhyyden ja ongelmien poistoon enemmän ja taistella eriarvoisuutta vastaan.

En hyväksy maahanmuuttajien leimaamista siksi että heidän joukossaan oli yksi rikollinen, mutta tarkempaa syyniä vaadin.Sotarikolliset ja muut mafiosot on saatava kuriin.