Adresseja osoitteessa adressit.com

Bonuksia julkisen liikenteen käyttäjille

Me allekirjoittaneet vaadimme että julkisen liikenteen käyttö on koko maassa tehtävä suosituksi antamalla veroetuja ja muita bonuksia julkisen liikenteen käyttäjille.Melkein jokaisella on bussikortti ja tähän voisi liittää bonuskertymän jonka saisi käyttää selvänä rahana miten haluaa.Myös verotuksessa voitaisiin huomioida niitä jotka kuormittavat luontoa vähiten ja rangaista esimerkiksi lentomatkoista miinuksina.
Kuntien valtionosuuksia on maksettava sitä enemmän mitä vähemmän kunta kuormittaa luontoa.Kunnat voisivat myös miettiä omia palvelukohtaisia palkitsemis-ja rangaistusmenetelmiä kaikilla kunnan toimialoilla.Raha liikuttaa maailmaa.

Jari Suominen (suomija@netti.fi

Hallituksen on erottava

Mitä Vanhasen hallitukseen tulee, se osoitti jälleen kerran olevansa kansainvälisen suuren rahan asiapoika.Suomen hyvinvoinnin tuhoaminen jatkuu nostamalla sosiaali- ja terveyspalvelumaksuja vähintään 16,6 % 1.8 lähtien ja sitomalla ne indeksiin.Hallitus on kaikissa toimissaan osoittanut epäinhimillisyytensä- se ei ole pannut tikkua ristiin kun tehtaita lopetetaan Suomessa.Toisin on esim. Saksassa jossa liittokansleri Merkel oli etujoukoissa taistelemassa Bochumin työläisten puolesta.

Kuinka kauan tällainen hallitus, joka ei aja Suomen ja suomalaisten etuja saa jatkaa?

Jari Suominen (suomija@netti.fi

Työttömien kansalaisoikeudet palautettava!

Suomessa on vallalla kummallinen järjestelmä.Pitkäaikaistyöttömät , sairaat ja ne jotka eivät ole päässeet työuran alkuunkaan ovat Kelan, TE-keskuksen, sosiaalivirastojen ja muiden byrokraattien toimesta ja eduskunnan siunauksella asetettu epäkansalaisen asemaan.Heiltä on riistetty kaikki normaalielämään kuuluvat vapaudet, esimerkiksi vapaata liikkuvuutta on rajoitettu, mielipiteen-ja sananvapaus ovat kyseenalaisia (voi menettää toimeentulonsa jos sanoo mitä ajattelee) ja terveydenhuolto on retuperällä.
Tämä perustuslakien vastainen ja ihmisoikeuksia polkeva tilanne on lopetettava!Em. kansanosien häikäilemätön sorto ei saa jatkua.Yhteiskunta joka toimii vain pakkovallalla on kelvoton ja päättäjät jotka sortavat muistuttavat ikävällä tavalla 1900-luvun hirmuvaltiaita.
Me allekirjoittaneet vaadimme kaikille kansalaisille täysiä oikeuksia.

Esimerkiksi:Pitkäaikaistyöttömien terveydestä ollaan huolisssaan kunnissa (Ylen aamutv 23.4).Jo on aikakin!Toivottavasti tämä toteutuu koko maassa eikä vain Oulussa josta juttu oli.Myös pätkätyöläiset aiotaan tutkia.Saapa nähdä pitääkö paikkansa…

Porvareilla on kiire kun vaalit lähestyvät ja heidän äärikapitalistinen politiikkansa syö kannatusta.Kun muistelen Kokoomuksen ja Keskustan lupauksia ennen edellisiä vaaleja olen kohtuullisen varma siitä, että tämäkin on vain sanahelinää.

Jari Suominen (suomija@netti.fi